Saltar a contenidos

Asociación Kaivalya

Navegación

Menú principal

Opinión Alumnos

Imagen de complemento

Des del primer dia em va encantar, em sento molt més àgil i sembla que tot es va situant al seu lloc ;).

El meu ginecòleg em va recomanar aquest exercicis desprès del part i un cop feta la primera classe ho recomano cent per cent.
Cal compartir tot allò que és bo.

Salutacions,
Carol

Imagen de complemento Ampliar imatge

Abrimos este apartado para mostrar las opiniones de todos los que formamos parte de este proyecto llamado Kaivalya yoga-studio, intercambiando experiencias, inquietudes y emociones.

Gracias a todos/as por adelantado.

Imagen de complemento

"Vaig conèixer el ioga fa uns 45 anys sempre m'ha interessat i l'he anat practicant en diferents èpoques de la meva vida. M'agrada Kaivalya perquè hi ha un ambient de pau i d'autenticitat.

Faig Ioga-Pilates amb la Paula. Jo crec que la Paula és molt bona mestra. Sempre està aprenent, s'interessa amb molt de respecte per cada alumna/e i la seva circumstància i procura donar atenció individualitzada i adaptada a cada persona... Les seves classes només duren 1 hora però fem molta feina. ...

Imagen de complemento


Para mí es un placer ir a clase. Tengo la confianza que estoy en el mejor estudio, muy profesionales. Y si añadimos que son fantásticas...!!!

Cuca T.

Imagen de complemento

"Vaig començar a fer ioga perquè sóc un cul inquiet i em van recomanar que practicar ioga em podria ajudar a relaxar-me. Ara s'ha convertir en el meu moment d'evesió total del món real!

L'equip, la professora i els companys generen l'ambient ideal per desconectar i al mateix temps tonificar el meu cos".

Montse F.

Imagen de complemento

"Diu una llegenda ancestral que qualsevol pot aconseguir ales, només cal concentrar-se en el vol. Kaivalya m'ha ajudat a volar després d'una malaltia".

Cati.

Imagen de complemento

"Queria hacer yoga pues buscaba tonificación corporal pilatesw para hacer algo de ejercicio dinámico y aquí encontré todo en uno. Se unen flexibilidad, relajación, concentración y sin olvidar la parte humana... se convierte en una adicción, una vez empiezas no puedes abandornar".

Teresa